Tietoa meistä

Lähiverkkokauppa on keskisuomalaisten palveluntarjoajien ja erikoisliikkeiden oma pieni ja söpö verkkokauppa, jonka tuotteita tai palveluita ostamalla voit tehdä hyvää paikallisten yritysten hyväksi. Lähiverkkokaupassa on tarjolla muutamia paikallisia tuotteita, joiden olemassaolosta et ehkä ennen tiennytkään. Näitä ostamalla voit tutustua paikalliseen tarjontaan ja tukea keskisuomalaisia pienyrittäjiä. Hyvän mielen lisäksi saat toki jotain kivaa itsellesi ostoskoria täydentämällä. Verkkokaupasta löytyy tuotteita kauneudenhoidosta paikalliseen herkkumysliin! Kannattaa tutustua valikoimaan.

Lähiverkkokaupan ajatuksena on mahdollistaa paikallisille palvelualan yrityksille ja erikoisliikkeille markkinapaikka verkossa, kun koronan aiheuttama poikkeustilanne on tuonut haasteita perinteiselle kaupankäynnille. Verkkokauppakokeilun avulla mukana olevat kauppiaat pääsevät tutustumaan verkkokaupan saloihin ja oppeihin Business Jyväskylän ja Woolmanin avustuksella. Lähiverkkokauppa on puolen vuoden pilotti ja sen jatkosta päätetään kokeiluajan kokemusten perusteella.

Tue paikallista yrittäjää ja tutustu Lähiverkkokauppaan! Se on tehty rakkaudella ja rosoisista aineksista, mutta suurella tunteella ja uudenoppimisen riemulla! Tervetuloa ostoksille.

Lähiverkkokaupan mahdollistavat: